Az idei nyár cipőtrendjei!

Az idei nyár cipőtrendjei!

Hamarosan itt a nyár, ha kíváncsi vagy mi lesz idén a trendi cipő viselet, olvasd el cikkünket! 1, Platformcipők Ki szereti a platformcipőket? Ha szereted jó hírünk van, idén sem mennek ki a divatból! Magasított talpa már nem csak az alkalmi viselethez illik, hanem szinte bárhová felveheted. 2, Tűsarok Idén is nagy sikerrel hódít a magas vékony tűsarkú cipő. Az alacsony és molett hölgyeknek ajánljuk hisz sokkal magasabbá és karcsúbbá tesz ez a cipő. .
A 2017-es fürdőruha divat

A 2017-es fürdőruha divat

Hamarosan megérkezik hozzánk az igazán jó idő! Végre megszabadulhatunk meleg ruháinktól és irány a strand! Itt az idő beszerezni a legjobb bikiniket az idei évre. 1, Kivágott egyrészes Az egyrészes fürdőruha igenis sexi, főleg ha oldalt vagy középen, a dekoltázs vonalában ki van vágva. 2, Magasított derekú A retró stílus kedvelői bizonyára örülnek, hiszen újra divatba jött a magasított derekú bikini. 3, Fodros fürdőruha Ha eddig nem merted volna felvenni, itt az ideje! Tuti .
3 szett, amiknek a pasik nem tudnak ellenállni!

3 szett, amiknek a pasik nem tudnak ellenállni!

Sokan azt mondják nem a ruha teszi az embert, azonban az az igazság, hogy igen is nagyon sokat dob egy ember vonzerején. Tudjuk hogy egy nem átlagos szett, ránk fogja terelni a férfiak tekintetét. Összeválogattunk pár ruhadarabot, szettet amik segítségével ellenállhatatlan leszel a férfiak körében! 1, A hősnő A férfiak megőrülnek, hogy ha viszont láthatják kedvesükön, kedvenc ruhadarabjaikat. Ne fogd vissza magad és vedd fel szerelmed kedvenc pólóját, vagy ingét, az biztos hogy imádni .
5 ÖLTÖZKÖDÉSI TIPP TAVASZRA

5 ÖLTÖZKÖDÉSI TIPP TAVASZRA

Megérkezett a jó idő! Itt az ideje, hogy a meleg ruhadarabok helyére kerüljenek a szuper tavaszi szettek. Tavasszal lehetőséged van arra hogy igazán merész légy, így itt az idő kipróbálnod új színeket, melyekkel garantálhatod az öltözködési stílusod! 1, ZÖLD A tavaszi pantonskála egyik alap színe a zöld, méregzöld és annak élénkebb árnyalatai. Ez a szín mindenkinek jól áll, így nem kell azon izgulj hogy még nem hordtál ilyen színű ruhákat. 2, SÁRGA A sárga .
5 dolog, amitől vonzónak látnak a férfiak

5 dolog, amitől vonzónak látnak a férfiak

1. Magas sarkú   A magas sarkú segít a nők önbizalmán, szebb tartást, jobb kiállást ad, a férfiak sokkal gyakrabban közelítenek meg olyan nőket, akiken magas sarkú cipő van. 2. A kis fekete Ha egy nő feketét hord, az a férfiakban bizalmat gerjeszt, intelligenciát sugároz, ráadásul szinte minden pasi szexisnek találja.   3. A dögös piros A piros a szerelem, a szenvedély, és a tűz színe, így még szép hogy felkelti a pasik figyelmét. .