Melltartók

Melltartók

Akciós Melltartók a Casa Mod’a webáruházban. A melltartó az öltözködésünk egyik legmeghatározóbb darabja. A melltartón áll vagy bukik, hogy miként áll majd rajtunk a felsőruházat. Funkciója szerint tartja, támasztja és védi a nők mellét, mindamellett nem elhanyagolható szempont a kényelmessége.
A melltartó nagyon fontos kelléke a női ruhatárnak, ma már minden nőnek több darab is lapul a szekrényében, fiókjában vagy éppen a gardróbjában. A melltartó szerepe egyrészt a hatékony támasztás, másrészt pedig a mellek jótékony elrejtése egy átlátszóbb felsőrészben.
Kényelmes és letisztult mintázatokkal illeszkedik a test vonalaidhoz. Dobd fel fehérneműkészleted. Akár push up, akár selyem, akár csipke.
Tedd a kosaradba a kívánt terméket, és legyen egy jó napod a mi termékeinkkel! Vásárold meg álmaid melltartóját. A melltartók kollekciójában találhatsz kényelmes és divatos modelleket egy csipet csábítással. Böngéssz az oldalunkon, és találd meg számodra a legtetszetősebb darabot!

Napjainkban a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindenki fehérneműt hord, az lenne a furcsa, ha valakiről megtudnánk, hogy ő nem. Mivel hatalmas rá az igény, a fehérnemű kínálat is hasonlóan széles, rengetegféle színű és fazonú fehérneműből választhatnak mind a hölgyek, mind a férfiak. Nem mindig volt ez azonban így, bő kétszáz évvel ezelőtt a fehérneműhordás még csak éppen hogy felütötte a fejét egy, a higiénikus öltözködést népszerűsítő kampány miatt. A fehérnemű viselése ezt követően gyorsan elterjedt, azonban az akkori darabok még nyomokban sem emlékeztettek arra, ami ma fehérneműnek nevezünk.

Fehérneműnek számít minden, a ruha alatt hordott alsónemű, de ebbe a kategóriába sorolják az alvás közben használt ruhadarabokat is, így a hálóingeket, pizsamákat. Női fehérnemű alatt hagyományosan a bugyit, melltartót, harisnyát, harisnyanadrágot értjük, emellett ide tartozik még a zokni is. Természetesen mára ez a kategória is alaposan kibővült, a fehérnemű táborába tartozik a kombiné, a body, a fűző és a babydoll is – a határ tulajdonképpen a csillagos ég. Ma már tényleg fehérneműnek számít szinte bármi, amit a ruha alatt, vagy éppen a hálószobában viselünk.

Vonzó és szexis

Manapság már rengetegféle fehérneművel találkozhatnak a hölgyek, amik közül mindenki kiválaszthatja azt, ami a leginkább megfelel az igényeinek. Legtöbben – nagyon helyesen – szem előtt tartják a kényelmet, azonban, valljuk be, a fehérnemű nem csak praktikussági okokból kellhet. Éppen ezért rengeteg nőnek fontos, hogy a kiválasztott fehérnemű kellően szexis legyen, hiszen egy jól megválasztott bugyi-melltartó együttesben mindenki egy kicsit vonzóbbnak érzi magát, nem igaz? Ennek köszönhető, hogy a mai fehérnemű kínálatban szép számmal akadnak olyan darabok, melyek a legkevésbé sem kényelmesek ugyan, de legalább igen csábítóak.

Nekünk, nőknek a szépség teljesen természetes, magától értetődő igényünk, mely a fehérneműnkre is kiterjed. Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy Te is megtalálod, amit keresel, legyen a cél akár csábítás, akár mindennapi viselet – meglátod, a kettő nem zárja ki egymást, válogass kedvedre!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.