Kiegészítők

Kiegészítők

Akciós kiegészítők a Casa Mod’a webáruházban. A kiegészítőkkel lehet legjobban megújítani a megjelenést – dobd fel kissé új stílusokkal és színekkel, vagy válassz időtálló darabokat. Válassz kézitáskákat, öveket, kalapokat, ékszereket és sok mást női kiegészítőink közül.
Dobd fel az öltözéked különböző kiegészítőkkel!
Egy farmer, egy póló és egy cipő – és már fel is öltöztünk a munkába vagy a hétvégi programra. Azonban, ha úgy látjuk, öltözékünk így nem elég izgalmas vagy divatos, egyik darabot sem kell lecserélnünk, elég, ha feldobjuk egy stílusos kiegészítővel, például övvel, táskával, sállal, nyaklánccal, fülbevalóval vagy sapkával. Ugyanaz az öltözék teljesen új arcot ölt, ha más-más kiegészítőkkel kombinálod: például, az a bizonyos „kis fekete ruha” egy visszafogott köves fülbevalóval és nyaklánccal lehet nagyon elegáns, de egy bohókás sállal és egy hosszú, színes nyaklánccal is nagyon vidám. Egy hölgynek kiegészítőkből sosem lehet elég: időről időre érdemes átböngészni a kínálatunkat, és meglepni magadat egy új darabbal egy fontos eseményre – vagy csak úgy.

Egy divatos öv vagy táska megújítja öltözéked:

Ugyanaz a ruha megfelel az irodába és egy hétvégi sétára is – mindössze más-más cipőt és táskát kell választani hozzá. A ruhát a munkahelyre is viselheted egy elegáns körömcipővel vagy egy kényelmes bőr félcipővel és egy nagyobbacska táskával, amelybe minden belefér, a mappáktól a “pótharisnyáig”. A hétvégi mozira vagy kirándulásra pedig válassz ugyanahhoz a ruhához egy sportcipőt vagy egy sportos utcai cipőt egy kisebb táskával, amelybe a legszükségesebbeket teszed. Egy övvel ugyanúgy megújíthatod az öltözéked: ugyanaz a miniruha teljesen másképp mutat egy vidám, piros övvel, mint egy visszafogott fekete vagy barna bőrövvel.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.