Harisnyák

Harisnyák

Akciós Harisnyák a Casa Mod’a webáruházban. A nejlonharisnya a női divat eltörölhetetlen, elnyűhetetlen klasszikusa, amely nélkülözhetetlen viselet irodába, partikra vagy egyéb elegáns és formális eseményeken, de akár a mindennapokban is hű társunk lehet. Hosszú története és népszerűsége nem jelenti azt, hogy a nejlonharisnyának feltétlenül unalmassá kellett válnia: böngészd a legújabb harisnyatrendeket a Casa mOD’a weboldalán.
Harisnyanadrág és harisnya: hagyomány és pikantéria
A kínálatban száras és alsó-részes harisnyanadrágok valamint különálló, lábra húzható harisnyák egyaránt szerepelnek. Az előbbi típust a hagyományok kedvelőinek ajánljuk (illetve azoknak, akik a mindennapokban hordják ezeket), az utóbbit pedig azoknak, akik ezzel szeretnének némi érzékiséget, pimaszságot csempészni öltözékükbe, amelyet a különösen szép és izgalmas harisnyatartók még inkább fokozni tudnak. Lepjék meg párjukat egy igazán csábító harisnya-harisnyatartó szettel, hogy igazán felpezsdüljenek az együtt töltött percek!
Milyen harisnyát válasszak?
Természetesen nem lényegtelen, hogy milyen típusú és milyen összetételű harisnyára esik a választása. Ezen ruhadarabok esetében az úgynevezett den-szám jelöli, hogy az adott termék milyen vastag fonalból készül. Értelemszerűen, minél kisebb ez a szám, annál vékonyabb harisnyákról beszélünk – őszre-télre tehát a minél több ‘denes’ darabokat ajánljuk.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.