Férfi pulóver

Pulóverek

Pulóverek

Akciós pulóverek a Casa mOD’a webáruházában. Bár a férfiak időnként hajlamosak még télvíz idején is egy szál pólóban átvészelni a napokat, a kemény mínuszok már náluk is pulóverért kiáltanak. Szerencsére nincs olyan korú, stílusú, alkatú fiú vagy férfi, aki ne találna magához illő felsőrészt – még ha néha nem is könnyű a választás!
De mitől pulóver a pulóver? Neve az angol pullover kifejezésből származik, melynek jelentése “Áthúzni”, azaz keresztülbújtatni a fejünkön: így aztán szinte minden felsőrész beleesik ebbe a kategóriába, de manapság főleg a vastagabb, hosszú ujjú felsőket értjük ide. Hordhatjuk önmagában, vagy inggel, pólóval, trikóval kombinálva, csak figyeljünk oda pár alapszabályra! Ha inget veszünk a pulóver alá, akkor inkább kötött darabokat válasszunk a cipzáras, kapucnis felsők helyett. Egy klasszikus kerek vagy v-nyakú kötött pulóver lehet a legjobb döntés: harmonizálhat színében a pólónkkal vagy ingünkkel, vagy választhatunk egy elütőbb színű darabot (pl. kéket és mustársárgát, barnát és narancssárgát) – ezt a megoldást főleg merészebb férfiaknak ajánljuk, akik nem bánják, ha meghökkent, elismerő pillantások kísérik útjukat.
Ha pólónk kerek nyakú, akkor ne vegyünk fölé V-nyakú pulóvert! Ugyanez igaz fordítva is: V-nyakú póló felett ne viseljünk látványosan más kivágású, kerek nyakú felsőt.
Ha pólót veszünk pulóverünk alá, akkor kapucnis, cipzáras felsőt is választhatunk. Ha kötött, vékonyabb anyagú pulóvert néztünk ki, ellenőrizzük, hogy -amennyiben nyomott mintás a pólónk- nem üt át a minta a vékonyabb anyagon. Itt is igaz, hogy a sötétebb, egyszínű felsőrészek karcsúsítanak, a V-nyak úgyszintén: ha szeretnénk pár pluszkilót leplezni, egy fekete vagy sötétkék, galléros vagy V-nyakú felső tökéletes választás! A mintás, nagypapás pulóvereket idéző darabokat fiatalabb, bohém férfiaknak ajánljuk: rajtuk kedvesen stílusos lesz az összhatás!

Egyetlen találat van