Testápolás

Testápolás

Hatékony Testápolás a Casa Moda webáruházában!

Kényeztesd a bőröd természet ihlette illatos testápolóinkkal, amelyek hozzávalóit a világ minden tájáról, Közösségi Kereskedelem segítségével hoztunk el neked!

Ha jól akartok kinézni és jól akarjátok érezni magatokat a bőrötökben, fontos tudnotok, hogy a külsőnk pontosan tükrözi az egészségi állapotunkat. A ragyogó szép bőr és a fénylő haj az egészséges életmóddal érhető el, beleértve a korszerű étkezést, mozgást, kellő pihenést. És természetesen ne feledkezzünk meg testünk tisztán tartásáról és ápolásáról sem!

Talán nem mindenki tudja, hogy a bőr a legnagyobb kiterjedésű szervünk. Felnőtt korban a közel 2 négyzetméterével akár a 3-4 kg-ot is elérheti. Nemcsak rugalmas, de rendkívül erős is. Például vékony, 1 cm-es csíkja képes megtartani a test teljes súlyát. Több létfontosságú feladatot lát el. A bőrünkön lélegzünk, érzünk és védekezünk.

A bőr védi a belső szerveinket a mechanikai hatásoktól (sérülések), a kórokozóktól (baktériumok, vírusok, gombák) és a káros napsugaraktól. Emellett vízálló is, hiszen megakadályozza, hogy kívülről víz kerüljön a test belsejébe, meggátolja, hogy az életfontosságú testnedvek elpárologjanak. Tökéletesen szabályozza testünk hőmérsékletét. Amennyiben fázunk és fennáll a testünk lehűlésének veszélye, akkor a bőrünkben lévő erek összehúzódnak. Ezzel megállítják testünk hővesztését. Ellenkező esetben, ha a hőmérsékletünk felszökik, a verejtékmirigyek fokozott izzadtságot produkálnak, ez pedig elpárologva lehűti a bőrt.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.