Virágos köves női karóra

Ékszerek

Ékszerek

Női divat ékszerek széles választékban a Casa Moda webáruházában!

Különböző fémekből, csontokból és bőrökből készített ékszereket már az őskorban is viseltek az asszonyok, az azóta eltelt időszakban az emberiség fejlődésével együtt pedig még szebb, még igényesebb, még változatosabb ékszerek jelentek meg. Ma már nem csak a nemesfémekből, az aranyból és az ezüstből készült ékszerek válthatnak ki elismerő pillantásokat, hiszen a női divatékszerek között szép számmal találhatunk lenyűgözően megmunkált, jó minőségű, tartós bizsukat is. A bizsuk készülhetnek üveggyöngyből, fából, fémből, műanyagból, bőrből és műbőrből is. A megfelelően kiválasztott, és gondosan összeállított “szettek” kellemes látványt kölcsönözhetnek, a rosszul kombinált összeállítások, a hivalkodó, az öltözékhez nem illő darabok azonban ronthatják az összképet, és kedvezőtlen színben tüntethetik fel viselőjüket. Igaz, hogy a női é. nem tartoznak az alapdarabokhoz, mégis nagyon kevés nő van, aki semmilyen ékszert nem visel. A női divatékszerek olyan fantasztikus kiegészítők, amelyeket otthon, munkahelyen, szórakozóhelyen, vásárláskor és szinte bármilyen alkalomkor bátran lehet viselni. Női divatékszer vásárlása előtt mérlegelni kell, hogy a kiválasztott darabokat milyen alkalmakkor fogjuk viselni, milyen, már meglévő ruháinkhoz illenek, és hogy tudunk-e azonosulni az ékszer által sugárzott életérzéssel.

Milyen ékszerek illenek a bőröm tónusához?

Nem csak a női alkatok különböznek egymástól, a színeket illetően pedig nem csak a haj és a bőr alapszíne határozza meg, hogy milyen árnyalatú ruhák és kiegészítők állnak jól, hanem a bőr tónusa is. A bőr tónusa nem egyenlő a bőr színével. Sötétebb színű bőr is lehet hideg tónusú, és világosabb bőr is lehet meleg tónusú. Ha természetes fényben a csuklón futó erek kékes, vagy lilás árnyalatúak, hideg tónusról beszélünk, ha pedig zöldek az erek, meleg tónusról. Neutrális tónus esetén az erek egyes részeken zöldek, másokon kékek. Hideg bőrtónusú hölgyeken a fehér arany, az ezüst és a platina szürke ékszerek állnak a legjobban. A piros, kék, lila és zöld színű ékszerek szintén jó választást jelentenek hideg tónusú bőrre. Meleg bőrtónusú hölgyeknek aranyszínű, valamint sárga és vörösréz ékszereket érdemes viselni. A meleg árnyalatot a narancssárga, a barna, a sárga és a türkiz színű ékszerek teszik ellenállhatatlanná. Neutrális tónusú bőrön bármilyen árnyalatú fémékszer, és bármilyen színben pompázó divatékszer remekül mutat.

  • Órák

    Órák (1)

    Órák

    Órák a Casa Moda webáruházban!Női divatékszerek széles választékbanKülönböző fémekből, csontokból és bőrökből készített ékszereket már az őskorban is viseltek az asszonyok, az azóta eltelt időszakban az emberiség fejlődésével együtt pedig még szebb, még igényesebb, még változatosabb ékszerek jelentek meg. Ma már nem csak a nemesfémekből, az aranyból és az ezüstből készült ékszerek válthatnak ki elismerő pillantásokat, hiszen a női divatékszerek között szép számmal találhatunk lenyűgözően megmunkált, jó minőségű, tartós bizsukat is. A bizsuk készülhetnek üveggyöngyből, fából, fémből, műanyagból, bőrből és műbőrből is. A megfelelően kiválasztott, és gondosan összeállított ékszer-szettek kellemes látványt kölcsönözhetnek, a rosszul kombinált összeállítások, a hivalkodó, az öltözékhez nem illő darabok azonban ronthatják az összképet, és kedvezőtlen színben tüntethetik fel viselőjüket. Igaz, hogy a női ékszerek nem tartoznak az alapdarabokhoz, mégis nagyon kevés nő van, aki semmilyen ékszert nem visel. A női divatékszerek olyan fantasztikus kiegészítők, amelyeket otthon, munkahelyen, szórakozóhelyen, vásárláskor és szinte bármilyen alkalomkor bátran lehet viselni. Női divatékszer vásárlása előtt mérlegelni kell, hogy a kiválasztott darabokat milyen alkalmakkor fogjuk viselni, milyen, már meglévő ruháinkhoz illenek, és hogy tudunk-e azonosulni az ékszer által sugárzott életérzéssel.Milyen ékszerek illenek a bőröm tónusához?Nem csak a női alkatok különböznek egymástól, a színeket illetően pedig nem csak a haj és a bőr alapszíne határozza meg, hogy milyen árnyalatú ruhák és kiegészítők állnak jól, hanem a bőr tónusa is. A bőr tónusa nem egyenlő a bőr színével. Sötétebb színű bőr is lehet hideg tónusú, és világosabb bőr is lehet meleg tónusú. Ha természetes fényben a csuklón futó erek kékes, vagy lilás árnyalatúak, hideg tónusról beszélünk, ha pedig zöldek az erek, meleg tónusról. Neutrális tónus esetén az erek egyes részeken zöldek, másokon kékek. Hideg bőrtónusú hölgyeken a fehér arany, az ezüst és a platina szürke ékszerek állnak a legjobban. A piros, kék, lila és zöld színű ékszerek szintén jó választást jelentenek hideg tónusú bőrre. Meleg bőrtónusú hölgyeknek aranyszínű, valamint sárga és vörösréz ékszereket érdemes viselni. A meleg árnyalatot a narancssárga, a barna, a sárga és a türkiz színű ékszerek teszik ellenállhatatlanná. Neutrális tónusú bőrön bármilyen árnyalatú fémékszer, és bármilyen színben pompázó divatékszer remekül mutat.